Comee is een fullservice communicatiebureau, marketingbureau, congresorganisatie & evenementenbureau in Helmond (Noord-Brabant). Voor uw online en offline communicatie, marketingcampagnes, crossmedia en social media campagnes en voor de organisatie van uw congres, seminar of bedrijfsevenement.

Zoeken

Inhoud

Vind ons ook op...

Favoriete berichten

Meer favoriete berichten

Tag Results

2 berichten met de tag billboard

Minimalistische print advertenties

De kracht van de eenvoud, de kunst van het weglaten. Vaak rij ik met mijn auto langs reclameborden die langs de kant van de weg staan. De tekst is zo klein of er staat zo veel op vermeld dat ik niet kan lezen waar het over gaat. En het ligt niet aan mijn ogen en bril, want deze zijn onlangs nog getest en mijn gezichtsvermogen ligt op 160%. Een vermogen wat nodig is bij extreme sporten. Ik verbaas me elke keer weer waarom dit soort billboards en advertenties worden geplaatst. De minimalistische advertenties zijn toch het leukst om naar te kijken.

Volkswagen Beetle Cabriolet: Logo

 

(door reclamebureau Bluedream Ad)

Colgate Dental Floss

 

(door reclamebureau Cerebro Y&R)

Heinz: Tomato

 

(door reclamebureau McCann Erickson)

Lees meer»

Bron: Froot.nl

Opvallende reclame in bushokjes

Bushokjes, ook wel Abri genoemd, zijn interessante plekken voor adverteerders. Dicht bij de consument die al wachtend op de bus naar de billboard kunnen kijken. De kracht van adverteren is zo op te vallen dat de consument de boodschap blijft herinneren. Designers ontwerpen creatieve billboards met bushokjes als ware ‘street art’. by Pavol Janovicek

vuvuzela dreaming by ion-bogdan dumitrescu

reclame in bushokjes

OOO by Rob Bernhard

reclame in bushokjes

BREAK FREE by EYE-SAW

reclame in bushokjes

Meer creatieve en verrassende reclame uitingen zien? Bezoek onze Facebook pagina en klik op “vind ik leuk”

Bezig met laden posts...